Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Locatia noastra (Complex Pam Beach Olimp) este clasificata anul acesta la 3***, prezinta 210 spatii de cazare, din care : 10 apartamente, 10 camere triple, 190 camere duble (matrimoniale / twin). Mentionez ca din toate camerele se vede marea, si toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV cu ecran plat, uscator de par, uscator de rufe, racitor – minibar, baie cu dus, wi-fi in fiecare camera si in incinta complexului.

Restaurantul are capacitate de 210 locuri, renovat in totalitate la standarde europene, cu servire la Linia de Autoservire (impinge tava), atat mesele dejun sau cina, cat si micul dejun, cu terasa restaurantului localizata chiar in „buza” falezei.

Tarifele de sindicat sunt prezentate cu masa, de persoana , pentru 6 nopti. Varianta 1 sau 2 este la masa, cazarea fiind aceeasi. Insa masa nu este obligatorie.

Sala de Conferinte, este utilata complet, si este prevazuta pentru 60 de locuri.

Locatia noastra prezinta deasemenea un loc de joaca pentru copii si piscina exterioara cu acces gratuit, de pe terasamentul careia se vede liber marea.

Am atasat tarifele practicate de noi in sezonul estival 2018, cat si o serie de Oferte Speciale pentru diverse actiuni sau evenimente. Tarifele de receptie / contract / conventie, nu au micul dejun inclus in pret. Turistii servesc micul dejun la linia de autoservire si achita direct la restaurant. Daca totusi acestia insista sa achizitioneze micul dejun , sau oricare alta masa , prin bilet, veti incasa masa pe voucher, desigur.

Facilitatile, servicii gratuite sau contra cost, cat si alte politici la cazare, se regasesc pe fiecare oferta tarifara.

Rezervarile se fac direct la locatie utilizand urmatoarele date de contact.

  • Adresa de mail pe care turistii isi pot trimite rezervarile este: stamateval@yahoo.com
  • Numarul de telefon: 0753 146 331.

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Vă dorim vacanță plăcută!!!