Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Hotel Venus, este la 50 m de tarmul Marii Negre, in mijlocul statiunii Mamaia, intre Hotel Iaki si Hotel Riviera, la numai 10 minute de mers pe jos de central statiunii.

Pentru confortul turistilor, camerele duble sunt dotate cu balcon, grup sanitar propriu cu cadita de dus, TV (cablu), frigider/minibar, aer conditionat.

La parterul hotelului Venus, in directie opusa receptiei, turistii beneficiaza de trei spatii generoase: restaurant, bar si terasa.

Turistii vor primii bonuri valorice pentru pranz in valoare de 40 de lei, iar pentru cina de 25 de lei de persoana, restaurantul fiind anul acesta in regim de autoservire.

In zonele publice ale hotelului (receptie si restaurant) puteti accesa gratuit reteau de internet wireless.

In holul receptiei functioneaza o FARMACIE cu program prelungit.

Pentru fiecare camera sunt asigurate doua sezlonguri gratuite.

Turistii beneficiaza de parcare gratuita pe toate cele trei laturi ale hotelului, in limita locurilor disponibile.

Rezervarile se fac direct la locatie utilizand urmatoarele date de contact.

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Vă dorim vacanță plăcută!!!