Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Hotel Maria și Hotel Raul sunt două unități de cazare în Eforie Sud clasificate categoria 3 stele. Dacă doriți să petreceți un sejur la Marea Neagra, aici trebuie să vă cazați pentru a fi aproape de EA.

Plaja din fața hotelurilor este formată din două golfulețe, protejată de un dig care nu lasă marea s-o invadeze. Chiar dacă vrei sa petreci aici întreaga vacanță sau ți-ai programat doar o scurtă întâlnire cu marea, la Hotel Maria sau Hotel Raul din Eforie Sud te vei simții minunat.

Vă așteptăm cu camere duble sau apartamente, cu soare, cu mare, cu plaja cu nisip fin, cu aer condiționat și băuturi răcoritoare, dar și cu internet pentru cei care vor sa știe totul! La noi dacă vrei te odihnești sau dacă vrei te distrezi!

Vă oferim prețuri irezistibile la cazare pentru acolo unde marea este atât de aproape… încât poți sa o atingi! …

Eforie Sud este o stațiune estivală integrată orașului Eforie, situată între Eforie Nord la nord și Tuzla la sud, între Marea Neagră la est și Lacul Techirghiol la vest. Față de Constanța se află la o distanță de 18-20 km. Poziționarea excelentă între mare și lac o recomandă atât pentru curele heliomarine cât și pentru cele cu nămol.

Rezervările se fac direct la locația dorită. Datele de contact necesare vor fi publicate imediat ce acestea vor fi comunicate de către unitățile de cazare.

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Vă dorim vacanță plăcută!!!