Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Pozitionat la kilometrul zero al Constantei, pe artera pietonala principala a Centrului Istoric, bulevardul Tomis, Peninsula Hotel Bistro Restaurant & Lounge va propune o altfel de experienta urbana.

Conceput ca un loc plin de farmec si efervescenta, o imbinare intre istoric si modern, Peninsula te provoaca sa descoperi un mix de gusturi, experiente, muzica, dans si emotii intr-un spatiu cu design inedit.

Fuziunea dintre un boutique hotel, un restaurant high-class si un lounge cu accente urbane moderne tranforma Peninsula Bistro Restaurant & Lounge intr-un spatiu in care toate simturile iti sunt rasfatate.

Meniul restaurantului va propune sa descoperiti savoarea bucatariei mediteraneene prin mancarurile gatite cu pasiune si servite cu creativitate de Chef Roberto, un italiano vero care a reusit sa imprime personalitate fiecarui preparat prin abordarea unui stil fresh si modern.

Pe langa un design interior inedit, Peninsula Bistro Restaurant & Lounge se remarca printr-o terasa exterioara care poate fi utilizata în orice anotimp datorita acoperisului si peretilor culisanti si a sistemului ultraperformant de ventilatie.

Peninsula boutique hotel gazduieste cu mult stil experienta ta de business sau de vacanta la malul marii.

Rezervarile se fac direct la locatie utilizand urmatoarele date de contact.

  • Adresa de mail pe care turistii isi pot trimite rezervarile este: rezervari@peninsula-hotel.ro
  • Numarul de telefon: 0770 980 945;0241 480 989; 0738 656 496

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Vă dorim vacanță plăcută!!!