Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Hotel Iri din Busteni, este amplasat intr-un cadru deosebit, la 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii si la 5 minute de partia de schi Kalinderu.

Hotelul dispune de 34 de camere (modern utilate dupa standarde internationale – baie proprie, firgider, televizor, wi-fi, balcon) cu o capacitate de cazare de 70 de locuri, restaurant si sala de coferinte, sala de protocol, terasa exterioara 30 locuri si gratar cu lemne, parcare supravegheata video 24/24 si wi-fi gratuit in lobby si camere.

Aflat la poalele Muntelui Caraiman – un omagiu etern adus naturii si eroilor patriei. Fie ca mergeti pentru odihna sau sport, fie ca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau de recreere, Hotelul Iri din Busteni, reprezinta alegerea ideala pentru vacanta dumnevoastra.

Rezervarile se fac direct la locatie utilizand urmatoarele date de contact.

  • Adresa de mail pe care turistii isi pot trimite rezervarile este: hoteliri@gmail.com
  • Numarul de telefon: 0244.320.872

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Vă dorim vacanță plăcută!!!