Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Hotelul Volo 3* se află la câţiva paşi de Centrul Vechi al oraşului Bucureşti de Parcul Cişmigiu si de Palatul Parlamentului.

Hotelul pune la dispozitie camere spaţioase (twin sau matrimoniale) dotate cu aer condiţionat, TV prin cablu, acces gratuit la WiFi.

Clădirea de 7 etaje oferă o vedere superba catre raul Dambovita dar şi catre Palatul Parlamentului. La etajul 1 se află restaurantul cu vedere panoramica, unde se serveste micul dejun bufet, iar la parter va intampina intr-o atmosfera relaxata, un restaurant cochet si intim, perfect pentru a servi pranzul/cina alaturi de prieteni sau chiar parteneri de afaceri.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, punem la dispozitie, contra cost, transfer de la/ catre
aeroportul Henri Coanda.

Asteptam cu drag sa fim gazdele dumneavoastra!

prezentare-bucuresti-hotel-volo

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Vă dorim vacanță plăcută!!!