Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Diana Resort din Băile Herculane este situat într-un cadru natural deosebit, înconjurat de brazi și multă verdeață, la doar 3 minute de centrul stațiunii, fiind o oază de liniște și confort de care aveți nevoie pentru a vă relaxa în concediu.

Diana Resort este primul din marile hoteluri din Băile Herculane care a dat startul investițiilor pentru crearea unor standarde confortabile oaspeților săi, iar în momentul de față vă oferă 440 locuri de cazare în 220 de camere recent recondiționate ce îndeplinesc cele mai bune condiții de servicii și confort.

Și pentru că ne gândim cum să petreceți cel mai frumos sejur, vă punem la dispoziție o gamă variată de servicii de cazare, cu camere și apartamente mobilate ingenios, un centru SPA și tratamente balneare și, nu în ultimul rând, 2 saloane de restaurant modernizate unde puteți savura preparate delicioase într-un mediu plăcut și relaxant.

De asemenea, din luna august 2016, Piscina exterioară Coray a devenit noua atracție pentru zilele calde de vară. Este un loc plin de culoare și recomandat pentru vacanța perfectă!

Obiectivul hotelului nostru este acela de a îndeplini nevoile dumneavoastră ca și oaspeți de seamă, și, de a vă face să vă simțiți cât mai bine pe tot parcursul sejurului petrecut la noi.

Se acorda un discount de 10% membrilor Publisind (acesta nu este inclus in preturile afisate)

Rezervarile se fac direct la locatie utilizand urmatoarele date de contact.

Vă dorim vacanță plăcută!!!