Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie 1997, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie 2005, și apoi nivelul superior de performanță, HSDPA – 3G broadband. De asemenea, Vodafone este operatorul care a lansat prima rețea de date mobile 4G din România, în octombrie 2012.

 • susținem și investim permanent în inovație și creativitate;
 • răspundem nevoilor în continuă creștere și schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicații mobile;
 • ne canalizăm resursele și puterea globală pentru a le oferi clienților noștri produse și servicii inovatoare, capabile de a revoluționa experiența de utilizare a telefonului mobil.

Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de la început, este de a ajuta oamenii din România să comunice mai ușor și să fie în legătură permanentă cu lumea.

În cei 12 ani de activitate în România, Vodafone a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri prin investiții majore la nivel național, orientate în principal spre extinderea acoperirii rețelelor 2G, 3G și 4G, lansarea de noi produse și servicii de comunicații, extinderea rețelei de magazine la nivelul întregii țări și, nu în ultimul rând, programe sociale în sprijinul comunității.

Recent, Vodafone a fost recunoscută de către unele dintre cele mai prestigioase topuri internaţionale pentru valoarea business-ului, inovaţie, încredere şi etică. Conform topului Forbes Global 2000 pentru anul 2009, Vodafone se situează printre cele mai mari companii din lume, în timp ce revista Business Week plasează Vodafone în topul celor mai inovatoare companii la nivel mondial, în urma analizei realizate împreună cu Boston Consulting Group. Totodată, conform studiului realizat de revista Reader’s Digest, Trusted Brand 2009, Vodafone a fost nominalizat drept cel mai de încredere brand de telecom din România, iar analiza institutului american Ethisphere include Vodafone în topul celor mai etice companii la nivel global.

Date de contact:
1. Membrii Federației PUBLISIND:

 • Nr. telefon: 0722615321
 • Adresa de e-mail: oferte.europol@gmail.com

2. Membrii Sindicatului EUROPOL:

 • Nr. telefon: 0722615321
 • Adresa de e-mail: oferte.europol@gmail.com

Pași de urmat:

 1. Vă alegeți una din ofertele de mai sus. Vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile.
 2. Descărcați acordul de furnizare servicii telefonie / terminale în rate.
 3. Scanați acordul completat.
 4. Scanați cartea de identitate.
 5. Scanați / pozați cartela SIM utilizată (doar în cazul cererilor cu număr existent; poza trebuie să fie lizibilă)

Cum trimiteți cererea:

 1. Transmiteți contractul, copia cărții de identitate și poza cu SIM-ul aferent pe adresa de e-mail: oferte.europol@gmail.com indicând în e-mail: numele, numărul de telefon la care doriți să fiți contactat precum și adresa la care doriți să primiți telefonul comandat.
 2. Cererea dumneavoastră va fi validată de către responsabilul PUBLISIND. Veți fi contactat pentru a valida comanda.

Atenție: vă rugăm să completați toate câmpurile contractului.

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.