Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Viziunea noastră

Ne propunem să devenim operatorul integrat numărul 1 de pe piața românească, cu o poziție sustenabilă în toate segmentele și zonele geografice, capitalizând pe sinergiile fix-mobil de-a lungul lanțului valoric, pentru a avea un model operațional foarte eficient și concentrat – totul pentru a oferi excelență clienților noștri.

Valorile noastre

Valorile reprezintă cadrul în care ne desfășurăm activitatea, iar scopul tuturor angajaților Telekom este să le pună în practică în munca de zi cu zi pentru realizarea viziunii companiei.

Cultura organizațională a Telekom Romania se conturează în jurul a 5 principii esențiale:

Satisfacția clienților și simplitatea ne conduc activitatea 

Clientul este centrul activității companiei noastre. Ne preocupă să cunoaștem și să înțelegem gândurile, emoțiile, cerințele și experiențele clienților noștri. Credem că aceștia sunt factorii principali pentru reușita Telekom.

Respectul și integritatea ne ghidează comportamentul

Acest principiu reflectă atât respectul dintre colegi, cât și aprecierea pentru clienții, partenerii, furnizorii și acționarii noștri, dar și pentru societate și mediul înconjurător.

Toți pentru unul – Unul pentru toți

Cooperarea este un element important în cultura noastră, a Telekom. Ca echipă, discutăm în mod deschis, acceptăm opinii diferite și dezbatem subiectele importante. Însă, odată ce se ia o decizie, aceasta va fi susținută în egală măsură de către toți cei implicați.

Cel mai bun loc pentru performanță și dezvoltare

Pentru a fi cea mai respectată companie din industria telecomunicațiilor, Telekom are nevoie de angajați competenți și motivați. De aceea, toți managerii sunt încurajați să recunoască implicarea și reușitele individuale ale membrilor echipelor lor și să le ofere un mediu pozitiv de lucru, cu oportunități pentru dezvoltare profesională.

Sunt Telekom – Poți conta pe mine!

Acest principiu reprezintă angajamentul personal al fiecărui angajat. Fiecare dintre noi este dedicat găsirii celor mai bune soluții pentru solicitările clienților – fie că aceștia sunt utilizatori, colegi, parteneri de afaceri sau alți parteneri ai companiei.

Pași de urmat:

 1. Vă alegeți una din ofertele de mai sus. Vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile.
 2. Descărcați contractul de furnizare servicii telefonie / terminale în rate.
 3. Scanați contractul completat.
 4. Scanați cartea de identitate.
 5. Scanați / pozați cartela SIM utilizată (doar în cazul cererilor cu număr existent; poza trebuie să fie lizibilă)

Cum trimiteți cererea:

 1. Transmiteți contractul, copia cărții de identitate și poza cu SIM-ul aferent pe adresa de e-mail: abonamente@publisind.ro indicând în e-mail: numele, numărul de telefon la care doriți să fiți contactat precum și adresa la care doriți să primiți telefonul comandat.
 2. Cererea dumneavoastră va fi validată de către responsabilul PUBLISIND. Veți fi contactat pentru a valida comanda.
 3. Atenție: vă rugăm să completați toate câmpurile contractului.

Date de contact:
1. Membrii Federației PUBLISIND:

 • Nr. telefon: 0762 222 605
 • Adresa de e-mail: abonamente@publisind.ro

2. Membrii Sindicatului EUROPOL:

 • Nr. telefon: 0770 366 543
 • Adresa de e-mail: oferte.europol@gmail.com

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.