Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Profilul imunologic SARS-CoV-2, adăugat recent în portofoliul de servicii Synevo, este un nou test serologic care detectează în sânge anticorpii de tip IgM și IgG produși de organism ca răspuns la infecția cu SARS-CoV-2.

Testul se adresează persoanelor care doresc să afle dacă au contractat virusul, fiind asimptomatice sau care au manifestat simptomatologie respiratorie ușoară, precum și în monitorizarea contacților pacienților COVID-19.

Profilul imunologic este disponibil pentru achiziție atât online, cât și în toată rețeaua Synevo din România, nefiind necesară o programare în vederea recoltării.

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.