Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

S.C. TURACO MANAGEMENT S.R.L. este o companie romaneasca ce a luat nastere in noiembrie 2013, din dorinta de a veni in ajutorul dumneavoastra cu cat mai multe informatii despre produsele si serviciile de care aveti nevoie.

Pentru ca stim foarte bine ce inseamna sa ai nevoie de cel mai bun produs raport calitate-pret, care sa satisfaca cat mai bine nevoile dumneavoastra, va punem la dispozitie experienta noastra acumulata in domeniul auto, comercializand o gama diversificata de produse.

Gama de produse comercializata cuprinde elemente de mecanica, suspensie, directie, electrica , aprindere, acumulatori, caroserie, parbrize, lunete, geamuri, oglinzi, anvelope, uleiuri si accesorii.

Compania noastra colaboreaza cu majoritatea furnizorilor de piese auto din tara noastra, fapt care ne permite sa va oferim produsele de care aveti nevoie la preturi competitive.

In aprilie 2016, compania a lansat proiectul KitBrate.ro, un magazin online dedicat kiturilor de brate, ce inglobeaza majoritatea elementelor de suspensie si directie de pe un autovehicul.

In viitorul apropiat compania isi doreste o extindere a serviciilor in domeniul auto, in vederea acoperirii tuturor necesitatiilor clientilor. Astfel, se urmareste implementarea proiectul HOME CAR SERVICE. Proiectul are la baza idea de a elimina timpul clientului pierdut pe drum si in service si de a reduce costurile deplasarii in nenumerate locatii pentru gasirea celei mai bune variante.

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.