Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

BEVI-AQUA – este produsa si imbuteliata de LAVMI -PERLA SRL in localitatea Darmanesti, jud. Arges, cu autorizarea titularului marcii SELROM TRADING COMPANY SRL -Bucuresti.

Apa provine din acviferul de adancime, pe intervalul 195-216 m al zonei Darmanesti – Arges, situata a aproximativ 30 km de Pitesti pe drumul spre CAMPULUNG – MUSCEL, cadru natural de exceptie, departe de zone industriale, fapt ce garanteaza calitatea apei.

IMBUTELIEREA. Fabrica este dotata cu linie de imbuteliere automata din inox ,cu incinta sterila, fara interventia operatorului uman. Procesul prin care apa trece de la sursa la imbuteliere este urmatorul:

  • baterie de filtre de sedimente de la 15 la 5 microni
  • baterie de filtre de cuart si carbune activ (miros, gust)
  • linia de filtre cartus ce filtreaza pana la 1 micron
  • doua baterii de filtre cu ultraviolete (sterilizarea apei)

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.