Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Esprou ofera materii prime atent selectate, respectând cu strictete normele care privesc controlul calitatii si ambalarea produsului finit.

ESPROU INV, SL a fost infiintata in anul 2005, in Spania si are ca obiect principal de activitate comertul cu peste congelat, specialitati din peste, fructe de mare.

Cresterea noastra este sustinuta de trei principii fundamentale: CALITATE, FIABILITATE sI PROFESIONALISM.

Principala noastra preocupare este satisfactia clientului si acesta este motivul pentru care suntem atenti la controlul calitatii pornind de la modul de pescuit, congelare, ambalare, pâna la livrarea finala a produsului.

OFERIM PRODUSE DE INALTA CALITATE SI SERVICII EXCELENTE CLIENTILOR.

Avem privilegiul de a lucra cu unele dintre cele mai bine cunoscute firme din România.

CALI ESPROU SRL a fost infiintata în anul 2011, în România, si a reusit sa captureze o pondere semnificativa a pietei, inclusiv pe piata cu amanuntul.

Într-un timp foarte scurt am reusit rapid sa atragem atentia clientilor din România, marilor lanturi de supermarketuri, cum ar fi REWE – PENNY MARKET, SUPECO, BILLA si, de asemenea ANNABELLA, sa achizitioneze si sa ne expuna produsele.

În fiecare an ne prezentam produsele la târgurile internationale din domeniul nostru de activitate.

Sunt sustinuti de furnizori cunoscuti la nivel international, ceea ce ne ofera posibilitatea de a mentine calitatea premium dovedita a produselor.

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.