Un alt avantaj PUBLISIND. Ofertă

Puteți beneficia de avantajele ofertelor speciale afișate pe site dacă prezentați cardul de membru și specificați, în momentul solicitării, că sunteți membru al Federației PUBLISIND. Membrii de familie vor prezenta cardul titularului.

Restaurantul Da’Mario va asteapta intr-o atmosfera calda si intima. Scopul nostru este ca buna dumneavoastra dispozitie sa atinga cote maxime. Ambianta placuta si servirea ireprosabila va vor face sa reveniti de cate ori aveti ocazia.

Va punem la dispozitie meniuri diversificate: meniu a la carte, meniuri create special pentru evenimente deosebite (nunti, botezuri, etc), cat si pentru evenimente mai putin placute (parastase), usile locatiei noastre va vor fi deschise mereu.

De la doar 15 lei puteti savura zilnic un meniu bogat si delicios.

Cu o savoare italieneasca, dar si cu accente romanesti, mancarea restaurantului Da’Mario va va relaxa papilele gustative si va ramane in amintirile culinare ale fiecaruia dintre dumneavoastra.

Personalul restaurantului este bine instruit, fapt ce ridica standardele localului.

In speranta ca ne veti face o vizita va uram: Buon apetito!

Atentie !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.